728 x 90

Ahad, 10 Mei 2009

Menanti Kemunculan Zack Imran


Korang ingat lagi tak pada Zack Imran? Siapa yang follow drama Ghost @ 8tv mesti ingat, kan? Well, sekarang sequelnya - Ghost 2 is back on TV. Dah masuk episod 3 dah. Aku memang follow drama ni cuma yang sedikit menghampakan, aku expect watak Zack Imran muncul heheheh tapi tak muncul -muncul. Setakt dengar suara je. Apa kelasss! No offense, tapi ramai juga fans yang expect Zack Imran (bukan sekadar bisikan suara) ada season ni. Maybe muncul lambat sikit, kot. 

6 ulasan:

  1. Green'Cheese Caine19 Mei 2009 1:14 PTG

    Tunggu2 tak kuar2 si Zack Imeran nih..yang den dapat tengok tiap2 minggu muka si Fariz yang hemsem tuh.apa citer nih?memang x de ke ape si Zack?tapi setakat yang ditonton citer ni pun x lah perlukan appearance Zack sangat untuk jadi best.buktinya aku masih mampu nonton citer ni dan jadi semakin addicted.tambah2 adanya watak separuh tiang Alam zainal@Ali Amri yang pernah masuk wad gila! dulu aku doubt gak bakat mamat AF yang sorang ni.tapi yelah,jangan nilai rasa donut ikut bulatnya.episod minggu ni makin best!cepat2 le habis supaya aku x yah tunggu lagi......

    BalasPadam
  2. Uih,..hangin nampak Cik Green Cheese kita nih!

    BalasPadam
  3. Ghost? dh lama x de siri ni kan..ke sis JM yg terlepas pandang

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang dah tak ada, sis. Sampai season 2 je :)

      Padam
  4. SS dah lama tak tengok TV... TV je selalu tengok SS... Tak ikut perkembangan sangat...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah bab TV selalu tengok SS tu comel :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...