728 x 90

Ahad, 7 Jun 2009

3D Pavement Art

3D Pavement Art (atau turut dikenali sebagai 3D Chalk Art, Street Painting@ Street Art ni) merupakan salah satu trend art masa kini yang menjadikan kaki lima/pavement sebagai kanvas untuk hasil seni 3D. Superb!! Lihat contoh-contoh pavement arts di bawah.





Berminat? Nak tengok art macam ni lagi? Layari http://metanamorph.com untuk terus melopong dan menganga :) aku suggest korang tengok art yang bertajuk ICE AGE.

7 ulasan:

  1. gempakla 3d arts ni. kalau aku leh wat satu depan jalan umah aku.

    BalasPadam
  2. Cannnteeekkkkk!!!

    BalasPadam
  3. ngeri pun ada seh...!!

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. dahsyat kan, sis! bagi saya orang2 yang buat ni memang berbakat :)

      Padam
  5. 3D macam ni mmg awesome... Tricky!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang awesome kan! Saya suka tengok mende2 begini :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...