Ahad, 7 Jun 2009

Mata atau Minda yang Tertipu?

Gambar - gambar ni Dah yang kumpul. Dia memang suka 'manja-manjakan' diri dengan laman-laman web optical illusions ni. Aku tumpang sekaki jelah. Impressed dengan hasil kerja sebegini!







Pictures from http://www.123opticalillusions.com/ and http://www.coolopticalillusions.com

8 ulasan:

  1. Great pics! love the big mosquito.Surreal!!

    BalasPadam
  2. gambar2 ni la yg buat bdk2 menganga..klu ada lg,sya nk tau.tenkiu..

    BalasPadam
  3. Okay, darling. No problem!

    BalasPadam
  4. sis masuk trick museum pun lebih kurang ni..mmg agak 'tertipu' tetapi org yg buat tu mmg kreatif

    BalasPadam
    Balasan
    1. yes,..macam trick museum kan..tapi trick museum tu lagi ada macam2 :)

      Padam
  5. Takut nak renung lelama... Ha ha ha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rasa ngeri tu tetap ada kan hihihi

      Padam
  6. xmau tenung menyeramkan gambar tu...

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...