728 x 90

Jumaat, 19 Jun 2009

Menyorok ke tu?



Ini gambar Tabby-Kiki yang kononnya cuba menyorok. Masalahnya, dia lupa telinga dia besar! Apa-apa, nampak telinga dulu :)

10 ulasan:

  1. Ina Suka Cookies :)20 Jun 2009 3:44 PTG

    kak,kucing ni dah macam tetikus computer plak saya tengok :P

    BalasPadam
  2. ahaha...eee geram tul sama tabby nih..eee...nak peluk2

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu tabby dah tak de, sis! Merasa setahun je bela dia :)

      Padam
  3. Hahahah comelnya kucing ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang comel! Ni masa tabby kecik :)

      Padam
    2. loni tabby dah besar kah kak farah

      Padam
  4. Kadang kadang rasa best juga bela kucing ni kan... Boleh jadi peneman... Tapi SS elergi bulu... So... Tak mampu nak bela... Hu hu hu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak apalah, SS. Demi kesihatan kan...tapi kalau SS nak ada pet, SS belalah kura-kura atau ikan. Ikan best! Boring2 boleh menung tengok ikan :)

      Padam
    2. Ok good idea... Kalu dah tak ada sape kite nak bercakap.. cakap aje dengan ikan kan... ha ha ha...

      Padam
    3. Yesss,...cakap ngan ikan,...tenung ikan tu berenang,..tengok ikan tu makan,...leh release tension :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...