Sabtu, 29 Ogos 2009

Aku dan Cornflakes

Minggu ni minggu aku dan biskut cornflakes. Bukan apa, gatal gigi nak makan mende rangup2. Kebetulan stok corflakes memang ada kat umah + resepinya mudah-mudah. So, kat bawah ni aku sajikan korang (saji mata je la ye) dengan biskut2 cornflakes yang berjaya aku hasilkan sepanjang minggu. Resepi aku cedok daripada buku resepi ibu dan nenek (yang sekarang dah jadi hak mutlak aku hehehe)



3 ulasan:

  1. rajin betul lah farrah ni buat biscuit kiranya kalau time raya x perlu cari biscuit di kedai..

    BalasPadam
  2. My mum suka cornfakes yg macam ni... X berapa ske yg just sira madu tu je...

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...