Sabtu, 17 April 2010

Ais Krim Panda yang tak 'friendly'.

Masa ni baru balik beli baju kat Giant KD. Dekat pintu keluar ke parking, ada jual ice - cream. So, saja nak treat diri sendiri, aku pun decide nak makan ice - cream. RM0.99 je. Belek punya belek, aku pilih ice - cream Panda (flavour Vanilla + Chocolate) sebab packaging nampak comel hehehe aku memang ada personal affection pada panda nih. Tapi,..



Ni panda ke nih? Garang ada... ngeri pun ada! Tak friendly langsung lah panda nih.

1 ulasan:

  1. panda buat muka camtu sebab SEJUK lama dalam fridge hihih

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...