728 x 90

Sabtu, 7 Ogos 2010

Gaya Rambut yang Kita Tak Mahu Tengok :)

Image

Image

Hahaha...dua kat atas ni macam pokok bonsai.

Image

Yang ini macam ekor ikan emas.

Image

Seriously?!



Image

Aku rasa kalau tang glasses tu dia dye hitam ok gak, kan? ;P


Well, apapun kat bawah ni juga yang menambat hati!




Chihuahua Hair Piece


2 ulasan:

  1. aku suke yg rambut mcm pasu bunge tuh har har har!!!

    BalasPadam
  2. ahaha..kelakar terutama lion tu

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...