728 x 90

Khamis, 21 Oktober 2010

Sate 'Candy' Istimewa

Hehehe ini treat istimewa yang aku buat untuk jamuan raya with the kids bulan lepas. Punyalah excited! First, of course....ini dah macam 'makanan ruji' mereka. Show me to a kid who could resist this sweet temptation :) Second, they simply love this colourful sate idea! Kalau korang nak buat apa-apa aktiviti dengan budak-budak, this could be fun. Carilah beberapa jenis chewy candy supaya nampak lebih menarik. Asalnya, aku nak selang seli kan chewy candy dengan marshmellow. So, sate ni adalah soft-fluffy texture + chewy texture. Last minute baru perasan yang marshmellow masih di kedai (lupa beli la pulak!). 

p/s: Hati-hati ----> SUGAR RUSH + KIDS = NOT A GOOD THING heheheheh

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...