Ahad, 5 Disember 2010

Proton Pahlawan Series

Just nak share gambar-gambar ni. Aku excited masa mula-mula tengok. Guys, perkenalkan ini Tuah, Jebat, Lekir, Lekiu & Kasturi :)

PROTON TUAH



PROTON JEBAT



PROTON LEKIR




PROTON LEKIU




PROTON KASTURI




Well, kalau korang diberi peluang untuk bawak balik kereta ni sebijik seorang, yang mana satu jadi pilihan hati?

p/s: Nanti aku letak info ringkas tentang 'lima sahabat ni'.

4 ulasan:

  1. order Lekir sebijik!

    BalasPadam
  2. sis JM nk LEKIR!!!! tapi mmg ada dipasaran skrg ke mcm x pernah nampak je

    BalasPadam
  3. ada eh proton ni.. heheh lupa dah ..

    BalasPadam
  4. kalau ada sekrang yana suka PROTON LEKIU ala ala mpv

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...