Ahad, 30 Januari 2011

Fairly Legal


Huh? Cerita pasal lawyers lagi ke? Another addition to Drop Dead Diva & The Defenders? Nope. We're talking about mediator and Alternative Dispute Resolution now. Interesting jugak! Something fresh! This is a new TV Show airing. Masa mula-mula aku search dekat IMDb and baca komen viewers, terus terpanggil untuk tengok. Moreover, Sarah Shahi is the lead character. Dah lama tak tengok dia ni berlakon since 'Life'.

Well, 'Fairly Legal' mengisahkan Kate Reed yang sebelum ini seorang peguam tetapi dah fed up dengan justice system. So, dia berhenti dan jadi seorang mediator. A good one, actually. Apart from her life as a mediator, kita akan dapat lihat konflik dalam personal life Kate - her father passed away recently, her ex-husband, her step-mum, her brother and her assistant, Leo. Aku dah tonton 1st & 2nd episodes and I love the show!

Yang menarik:
  • Kate tinggal atas bot :) [kalau aku kayak kot...]
  • Micheal Trucco (Det. Tom Demming in 'Castle'; Samuel Anders in Battlestar Galactica) sebagai ex-husband Kate.
  • Leo - the most understanding+sporting assistant. 

1 ulasan:

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...