728 x 90

Rabu, 6 Julai 2011

Susu Coklat & Secubit Garam

Hari ni aku nak kongsi dengan korang cara nak enakkan lagi susu coklat yang korang minum. 

Untuk menikmati susu coklat yang lebih enak dan lazat, tambahkan secubit garam halus (secubit sahaja, jangan lebih!) ke dalam susu coklat dan kacau hingga rata. Cubalah, sure korang setuju punya! Garam tu akan enhance lagi rasa coklat. Sedap dinikmati waktu tekak kering! Anak-anak pun mesti suka :)

1 ulasan:

  1. El_Kirana Kael12 Ogos 2011 9:18 PG

    Farrah,bestkan.Rasa susu ni lagi enhance kan bila salty2.Macam ni tak payah kids, I pun boleh habis by one box :)

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...