Jumaat, 23 September 2011

I AM A COUCH POTATO!!!

Officially, mulai minggu ni aku akan jadi couch potato walaupun secara teknikalnya aku berada di depan lappy atau komputer dekat rumah (bukan depan TV ye..) Sebabnya? Minggu ni bakal bermula season-season baru untuk kebanyakan TV Shows yang aku follow. Antaranya:

Castle Season 4
Apa jadi pada Kate setelah ditembak pada akhir Season 3? What happen between both of them sebab Castle sempat luahkan perasaannya pada Kate. Siapa yang tembak Kate?

How I Met Your Mother Season 7
Barney kahwin dengan siapa? Dari season lepas lagi viewers tertanya-tanya. So, dikhabarkan untuk season ni, kita akan tahu dengan siapa Barney kahwin & siapakah sebenarnya 'Mother'/ Ted's wifey dalam sitcom ni.

Two and A Half Men Season 9
Ashton? Well, no more Charlie. Watak Charlie dimatikan dan digantikan dengan watak Ashton, seorang billionaire internet yang kecundang dalam relationship. Interesting, huh?!

ANTM All-Stars Cycle 17
Another interesting show! Cycle kali ni - All-Star Cycle. Tyra panggil balik contestants dari cycles yang lepas. Of course yang join balik semua yang ada potensi besar (macam Laura & Allison) +dramaaaaa (of course the award goes to Alexandria,...and Bianca, err...and Angelea)

Modern Family Season 3
I've been waiting for this show like for months! Akhirnya,......tak sabar nak gelak besar macam masa tengok Season 1 dan 2. Semuanya ada dalam family ni dan kita tak akan bosan. This sitcom is worth to watch!!!

Selain tu, ada a few cerita baru yang rasa-rasanya berbaloi untuk follow: 2 Broke Girls, The Lying Game & The Secret Cirle. Wahhhh, my TV Schedule is packed!!!

1 ulasan:

  1. modern family is the right one 4 me too.as 4 me i've been waiting this show for ages!hahah love this show....thanks 4 de suggestion!

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...