Jumaat, 28 Oktober 2011

Cara Mudah untuk Buang Toksin dalam Badan

Hmmm...hari ni saya nak kongsi cara mudah untuk buang toksin dalam badan kita. Bahan yang diperlukan pun senang sangat nak cari = LIMAU NIPIS. Unsur 'pectin' yang ada dalam limau nipis ni boleh bantu hilangkan kandungan toksin dan racun-racun lain dalam tubuh.

Caranya?

  • Masukkan perahan sebiji air limau nipis ke dalam segelas air masak dan minum. Jangan letak gula pula.
  • Susuli dengan segelas air masak biasa setiap satu jam yang berikutnya.
Cuba amalkan setiap pagi.

Selain daripada menyingkirkan toksin, amalan minum air limau ni setiap hari dapat bantu meningkatkan daya tahan tubuh. Maklumlah, kandungan Vitamin C dalam buah ni tinggi. Cubalah!

3 ulasan:

  1. menarik jugak ni...
    nanti leh lah cuba..kat umah banyak sangat limau nipis...

    BalasPadam
  2. thanks....kalo tak mengembung lam peti ais je limau2nipis ni.x banyak sangat masakan leh guna die :)

    BalasPadam
  3. cubalah. alang2 limaunya dah ada dekat rumah :)

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...