728 x 90

Selasa, 25 Oktober 2011

Salad oh Salad

Happy Tuesday! Aku belum lunch lagi. Tapi kan...hari ni rasa macam teringin sangat nak makan salad. Bukan daun salad je tau. Maksud aku, aku nak makan salad yang proper. Yang ada macam-macam dalam satu mangkuk! Oh, sedapnya! Saat ni kat kepala terbayang...

(1) Salad Aunty Fida buat masa aku ziarah dia last month. Bayangkan 1 mangkuk besar aunty hidang pada aku, Dah & Angah! Puas kitorang makan.


(2) Sicilian Chicken Salad yang aku makan dekat Italiannies. Sedap sangat!!! Daun salad yang segar crunchy, chicken slices, red grapes, mango slices, pine nuts dengan lemony dressing. Fuhhhh!

I want salad for lunch. Nak buat malas! So, let's hunt around looking for the best salad in town!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...