728 x 90

Isnin, 3 Oktober 2011

Sir Lancelot is BACK!!!

Sir Lancelot

Sir Lancelot? Siapa yang ikuti Merlin, mesti tak akan lupa pada Sir Lancelot kan? Yeayyyy! Season 4 dah start! Mula-mula aku ingat, bila Morgana dan kakaknya berjaya ditumpaskan, Merlin takkan ada season baru. Well, season ni lagi best! Baru episod 1, kemelut dalam negara bawah pemerintahan Arthur semakin berat. Of course, Sir Lancelot antara knights yang gagah di barisan hadapan. Guess what?! Morgana is back too!
Lady Morgana

Dalam episod finale season 3, Morgana dan kakaknya (walaupun berjaya ditumpaskan) hilang dan tidak dapat dikesan. So, permulaan season 4 ni,...lebih kurang setahun lepas tu - Morgana datang lagi dengan mission yang lebih hebat. Jangan lupa tengok! As usual, watak Arthur & Merlin tetap menghiburkan macam dulu.

King Arthur



Merlin

1 ulasan:

  1. Sounds like a good series to follow but I just can't keep up with the time. I do enjoy Masterchef since cooking is one of my fav hobby.

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...