728 x 90

Sabtu, 5 November 2011

Anak-anak Terbuang

Haaa,..saja nak kongsi dengan kalian gambar 2 ekor anak kucing comel yang 'checked-in' dekat depan pintu rumah aku hujung bulan 9 lepas. Comel kan? Yang syahdunya, landing depan rumah aku siap datang dengan kotak kasut tuh. Siapalah yang buang korang kat sini? Tak apalah, kucing. Adalah rezeki korang dalam rezekiku.

Comel kan?
Tapi kucing-kucing ni tak jadi hak mutlak aku. Aku tak jaga dalam rumah pun. Bebaslah diorang ni membesar kat luar. Setiap kali aku nak keluar rumah atau baru balik -- kucing-kucing ni dah ready depan pintu. So, bagilah makanan. Part bagi makan ni, Dah yang rajin. Siap beli makanan bijilah, makanan basahlah. Ha,...yang ini pulak gambar selepas usia kittens ni masuk 1 bulan.

Dah macam hamster lah pulak si Toe-Toe (Toto) dan Too-Tee (Tuti) nih. Makin gebu. Anak-anak jiran aku rajin kelek diorang bawak pegi main-main.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...