728 x 90

Khamis, 17 November 2011

Butter Cake untuk Minum Petang


Hari ni aku ada a few friends coming over sebelah petang nanti. So, pagi-pagi dah masuk dapur buat kek untuk tea. Simple butter cake je. Tapi sekarang ni masih berkira-kira.  

Nak buat frosting/icing apa eh?

Chocolate? Kelapa kering? Atau Lemon Creamcheese?

Bahan-bahan semua ada. Cuma tak reti nak decide yang mana satu. Dalam keadaan aku yang masih belum breakfast ni, tiga-tiga rasa sedap! Hehehe...

10 ulasan:

  1. Nampak sedap! :D Buat frosting lemon creamcheese, hehe~

    BalasPadam
  2. laa, cik mana resepinya..kita pon nak jugak..tengok foto pon boleh terliur gak, tau..

    BalasPadam
  3. Look delicious and like it so much.

    BalasPadam
  4. @mama shifa - tima kasih sudi singgah :)

    @diana & LauraLeia - belum rasa lagi tapi atas saranan LauraLeia buat frosting lemon creamcheese.

    @Dalila - buat yang simple2 ni rajin la...yang remeh sikit je...terus surrender ;)

    BalasPadam
  5. @sue bee - okay2. nanti kita update kemudian ye :)

    @nava.k - thanks, Nava. At first, I wanted to try your coca-cola cake. When it's time to bake, I realized I do not have the cola :D

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...