Jumaat, 11 November 2011

Dulu HANYA RM0.20 sepotong

Lebih kurang 20 tahun dulu, harganya hanya RM0.20 sepotong.
Time tu aku sekolah rendah.
Tiap kali waktu rehat mesti berkejar pergi beli dekat kantin.
Pilih potongan yang paling besar, hulur kat makcik@kakak kantin.
Siap special request minta sapu kuah rojak rata-rata dan taruk kacang banyak-banyak.

Sekarang,...



Sekarang,...



Sekarang,...

Harganya sepotong RM1!!!!


Oh sengkuang kegemaranku!!!
 

2 ulasan:

  1. Betul. Dulu murah.. Sekarang ni memang macam tu lah harganya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sekarang ni nilai 20sen apa sangatlah dapat beli :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...