728 x 90

Isnin, 14 November 2011

I HEART RACHEL CROW

Tengok tak The X-Factor (USA)? Show ni ditayangkan di 8TV, setiap Jumaat dan Sabtu. Satu lagi rancangan hiburan berbentuk nyanyian. Bolehlah dikatakan ala-ala format American Idol + The Voice.

Dalam ramai-ramai peserta, aku suka tengok performance Rachel Crow. Baru berusia 13 tahun, bakat nyanyian yang ada pada anak comel ni terlalu besar jika dibandingkan dengan umurnya. Senang cakap bila dia buka mulut untuk nyanyi,...kita akan buka mulut -- ternganga sebab kagum hehehe.

Nak tengok Rachel Crow nyanyi? Pandai-pandaila korang search di youtube. Check out her audition, singing "Mercy" by Duffy. Tengok juga kelincahan dan kecomelannya menyanyikan lagu Bieber. This talented  Rachel really can go far as she has a great voice!

2 ulasan:

  1. oo Rachel masih ade lam xfactor ye?da lame x tengok.missed!

    BalasPadam
  2. mmg sore dia besarrr....kiut lak tu.

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...