728 x 90

Sabtu, 12 November 2011

My Joke Died!!!

Hari ini aku bangun pagi dengan perasaan yang super excited. Yelah, hari Jumaat, aku cuti dan tarikh cantik plak tu. Memang plan nak pergi jalan-jalan  hari ni. Cuci mata, shopping sikit.

Pagi-pagi aku terima sms dari C. Macam biasa C bertanyakan khabar.
Hehehe C ni memang kalau lama tak jumpa aku, dia cepat rindu (bagi can la aku perasan sikit)
Aku pun dengan mood yang ceria buat lawakla dengan dia. SMS aku berbunyi:

'Hohoho! Hari ni tarikh cantik! 11.11.11. C tak mahu kawen ke? Muahahaha'

Balasan dari C

'U made me cry :('

Aku dalam keadaan terpinga-pinga 'blur' sekejap. Apsal nangis? Apa yang aku tulis? Lepas duduk diam-diam dan perah otak berfikir pagi-pagi, barulah aku realize lawak aku tu lawak menyakitkan hati namanya! Adussssss!!! Lima enam kali aku tepuk dahi!

OK, hari ni sebenarnya adalah hari ulang tahun perkahwinan C. Masalahnya, C ni ibu tunggal -- dah bercerai dengan suaminya. Of course lawak aku yang suruh dia kahwin pada hari anniversary perkahwinannya yang gagal adalah satu lawak GAGAL!!!

C, I am so sorry! Didn't mean to hurt your feelings!


Huhuhu. My joke died ;)

3 ulasan:

  1. har! har! har! gelak style lain sket. ko kan tgh sibuk blaja slang UK har! har! har!

    BalasPadam
  2. @ Cinta Hijau - Oii, mate!

    @ Mama Sofea Marwan - hahaha lawak salah audience la, Mar :)

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...