728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Sabtu, 26 November 2011

Salam 1 Muharam 1433

Assalamu'alaikum,

Diam tak diam, dah nak masuk tahun baru Hijrah 1433. So, petang ni bolehlah kita baca doa akhir dan awal tahun. Insya-Allah, tukar lembaran buku baru. Semoga tahun ini kita mulakan dengan kebaikan dan keberkatan.

Di bawah ni, aku kongsikan doa akhir dan awal tahun sebagai rujukan korang.


Doa Awal & Akhir Tahun
(Klik pada gambar dan 'Save Image As')



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...