728 x 90

Isnin, 21 Mei 2012

Buat Kek 'Instant' dalam Mug :)

Hari ni  mood tak berapa baik. Tiba-tiba teringin nak makan something 'chocolatey', something sweet untuk minum petang. In other words, i need an instant fix for myself :) So, saya buatlah Mocha Cake in Mug. Simple saja! Yang paling penting 5 minit dah siap :)


Nak buat kek 'instant' ni? Tonton video dan dapatkan resepinya di sini --> 5 Minutes Chocolate Cake in Mug.

*Utk dapatkan rasa mocha, tambah 1 sudu teh instant coffee (larutkan dgn 1 sudu besar air panas) atau guna 1 sudu teh mocha oil/paste :)

9 ulasan:

  1. waaha, best ni buat kalo tgh mengidam2 nak makan kek!

    BalasPadam
  2. Betul tu, Dayang. Sekarang kalau teringin nak makan kek,...kacau2...masuk microwave lebih kurang 5 minit,...Ting! Dah siap.

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Memang cepat, Cik Fafa. Kiranya kalau craving nak makan kek/something sweet dah boleh buat dah...

      Padam
  4. wah bestnya. nt nak tgok la video tuu. nk try jugek :)

    BalasPadam
  5. alahai xleh tgk lak.. tggu online pakai laptop lah...

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...