728 x 90

Isnin, 26 November 2012

'Saya Buat Sendiri' - Birthday Card untuk Bott

Saya memang minat dengan paper crafts & scrapbooking. Sejak kecil memang suka kertas & pen warna-warni. Sampai ke tua, kalau pergi bookstore MPH ke, Popular ke...mesti pergi intai-intai section alat tulis (dan 'terbeli' beberapa batang pen warna!). Kalau pergi crafts shop pulak, sampai juling-juling mata tengok varieties of patterned & coloured papers. Hasilnya, walaupun saya tak ada masa nak buat crafts/scrap page, saya dah ada section sendiri di rumah untuk letak barang-barang nak buat kraf saya hehehe ala-ala 'craft station' or work place gitu!

So, sempena birthday Bott dan Uje last week, saya decide untuk buat sendiri card birthday diorang. At least masa-masa macam ni lah craft tools saya becomes handy.

Hasilnya,...



Kad ni saya 'tepek' dekat hadiah birthday Bott dan letak somewhere dalam rumah. Then, malam birthday Bott saya tag gambar ni kat fb dan 'paksa' Bott buat 'treasure hunt' utk dapatkan birthday present dia.

1 ulasan:

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...