728 x 90

Selasa, 18 Disember 2012

Kerabu Suhun & Ketam

Ini percubaan pertama saya buat kerabu suhun. Selama ni memang teringin nak buat, tapi asyik lupa je masuk dalam menu planner. Untuk kerabu ni saya guna suhun dalam 100g, fillet ketam & fishballs. Seperti biasa, nak 'kawwww' lagi masukkanlah serai, daun limau, sos ikan dan cili padi. Perasakan dengan perahan jus limau. OK, selamat jamu mata.

2 ulasan:

  1. Kerabu suhun dan ketam xpernah lagi mkn

    BalasPadam
  2. Kerabu suhun dan ketam xpernah lagi mkn

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...