NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Selasa, 29 Oktober 2013

Cara 'Superb' Guna Semula Tayar

Semasa sedang 'jalan-jalan' buat search di Google, saya came across gambar-gambar ni. Maaflah, tak dapat dipastikan sumbernya dari mana, so, sorry tak dapat nak beri kredit yang sepatutnya kepada tuan punya gambar. Saya excited tengok cara tayar-tayar ini digunakan semula. Sesuai untuk buat satu spot bersantai dengan keluarga atau kawan-kawan. Bagi saya ini satu idea penggunaan semula barang yang sangat baik! 

Siap cat dengan warna ceria lagi. I'm sure these tires are comfy!

Love this coffee table!

Kalau boleh, kita guna semula tayar terpakai dengan cara kreatif seperti ini. Jangan bakar tayar! Simpatilah sikit pada bumi. Let's Go Green!!!

2 ulasan:

  1. cantik gak eh..foto first tu mmg lawa..kompom lepas ni laris tayar terpakai tu

    BalasPadam
  2. @Sue Bee
    mmg cantik kan! saya pula berkenan dgn coffee table tu.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...