NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Rabu, 30 Oktober 2013

'Saya Buat Sendiri' - Birthday Cards untuk Kawan-kawan Cekebon

Bulan Oktober ni ramai pula kawan-kawan ibu yang sambut birthday. So, my beloved Cekebon telah turunkan mandat pada saya untuk sediakan hadiah dan kad khusus untuk 2 teman mengajinya, Kak Yan & Cik Fuziah.

Yang hijau ni untuk Kak Yan.

Ini pula untuk Cik Fuziah.

Selamat Ulang Tahun Kelahiran, Kak Yan & Cik Fuziah. Moga dengan bertambahnya usia, akan lebih menyayangi Allah dan disayangi  Allah. Moga satu tahun ini akan diuliti dengan kegembiraan dan rezeki yang mencurah-curah. Amin.

2 ulasan:

  1. comellah kak. sye suka yg deko guna button2 neh. kdg2 kad yg kta buat sndiri ada nilai sentimental berbanding yg kta beli :)

    BalasPadam
  2. @Cik Tieka

    Thanks, Cik Tieka. Tapi akak tak pandai sangat. Cuba-cuba je :) Setuju dengan Cik Tieka, nilai sentimental kad yg kita buat sdiri lebih tinggi :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...