728 x 90

Selasa, 18 Februari 2014

Cara Nak Simpul Reben Kecil Guna Garpu


I found this tutorial very useful. Especially kalau saya nak buat 'bow' guna reben organza :) Tidaklah terkial-kial masa nak simpul reben saiz 'cinonit' begini.

Credit

11 ulasan:

  1. @Che Akak Mula2 terkial-kial la jugak, tapi bila dah biasa senang je...sesuai sgt kalau kena buat reben banyak2.

    BalasPadam
  2. dulu time dok buat doorgift penat jugak la ikat reben kecik2 ni beratus2.. sampai naik kematu jari..tak tau ak ada cara cam ni..

    BalasPadam
  3. ooo macam tuh.. pening jugak laa takat tengok.. kena try baru jadi..

    BalasPadam
  4. Salam singgah sini Farah...menarik ni...tapi nak tengok betul² baru boleh faham ni...

    BalasPadam
  5. wow! kreatif.. Nampak macam senang tapi susah jugak rasanya.. tapi kalau selalu buat, pejam mata pun jadi

    BalasPadam
  6. Oh.. begini tekniknya.. nampak mudah tu..

    BalasPadam
  7. aida terjah sini :)
    a great idea ni utk sape yg buat kraf reben kan.
    instead of beli reben kenit ni, buat sendiri gini lebih jimat :)

    BalasPadam
  8. waaahhh menarik
    tak dpt gambaran sebenarnye ni
    nak kene try dulu baru nampak hasilnye

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...