NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Sabtu, 7 Disember 2013

Nasi Goreng Ayam & Sambal Minyak Bali



Malam ni buat siaran tertunda untuk menu dinner minggu lepas. Bott buat nasi goreng ayam kunyit. Makan dengan sambal minyak Bali! Terangkattttt! Kat rumah ni memang semua hantu pedas kecuali my lil' sister, si Cekengah. So, time nak makan, kalau tak ada yang pedas untuk jentik selera, memang akan buat sambal Bali nih. Resepinya senang je. In shaa Allah, akan tulis entrinya kemudian.

Update 12/12/13





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...