728 x 90

Isnin, 6 Januari 2014

Sandwich Tuna Oh La La!


Inilah brunch saya dan Bott hari ni. Buat sandwich tuna guna 'wheat baguette' dan daun salad yang fresh krup krap krup krap ;) Tapi potongan rotinya tak senereh sikit sebab 'serrated knife' kat rumah ni menghilangkan diri pula. 

Selamat jamu mata! Insya Allah, jika ada kesempatan saya akan sertakan resepinya.



Update 20 Jan 2014 - Dapatkan Resepi Sandwich Tuna Oh La La! di sini.

1 ulasan:

  1. aha...krup krap krup tu yang sedap..nanti nk salin resipi tu..salin je lah nk buat nya entah bila eheheh

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...