NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Sabtu, 15 Februari 2014

Dah beli Capo!!!


Hehehe saya terlalu excited! Dapat juga saya beli 'capo' as aksesori untuk 'Si Kapok' saya. Selama ni memang nak beli tapi asyik tertunda je. Banyak kerjalah, tak lalu kedai muzik la...Last week masa pergi AEON Rawang, ada kedai muzik. Tak tunggu lama dah. Terus heret Bott masuk kedai tu dan inilah 'capo' yang saya hadiahkan untuk diri sendiri!


Lepas ni makin mudahlah saya nak main lagu-lagu baru :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...