Isnin, 24 Februari 2014

Ibu & Fistula (Hari ke-5 & 6)

Dalam entri sebelum ini (Ibu & Fistula Hari ke-4), saya ada letak gambar keadaan lengan ibu yang dibuka balutan fistulanya. Just nampak macam lebam lepas ambil darah je. Anyway, masuk hari ke-6 ni ada perubahan sedikit. Saluran untuk akses jarum tu dah mula nampak. Tapi saya tak pastilah betul ke tidak itu salurannya or lengan ibu tengah bengkak. Menurut ibu, rasa sakit bukan kat atas jahitan tu, tapi kat bahagian dalam.  So, 2-3 hari ni kena terus pantau dulu keadaan ibu. Kena pastikan lengan ibu bersih dan tak ada luka atau darah.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...