NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Selasa, 25 Februari 2014

Perutusan dari London

I got mail! Tengok setem kepala Queen.
Wahhh, dapat warkah dari orang jauh!
Bila buka, ada kad birthday comel daripada adik dan adik ipar saya.
So sweet & very thoughtful of them.

Comel tak? Jauh kucing ni travel dari London.




2 ulasan:

  1. nak satu..hehehee..penat kucen jalan dari london nak hantar kad untuk FM..

    BalasPadam
  2. @Sue Bee Tunggu kita pandai buat kad macam ni ye Sue Bee. Nanti kita hantar 3 ekor sekali utk Sue Bee.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...