728 x 90

Khamis, 20 Februari 2014

Yang Tenang dan Mendamaikan

Ada berapa ekor kura-kura dalam gambar ni? (Klik gambar untuk paparan lebih besar.)
Semalam pergi PPUM hantar ibu buat surgery untuk fistula. As usual, kalau pergi sana, saya akan singgah dekat kolam ikan di hadapan farmasi. Suka tengok ikan-ikan kat situ + 2 ekor kura-kura yang asyik bersidai dan termenung. Kolam ni jadi sumber ketenangan bagi patients dan orang ramai di situ. Sambil-sambil tunggu giliran nak ambil ubat, sambil-sambil tunggu ahli keluarga jumpa doktor, ...bolehlah berjeda tenangkan fikiran :)

4 ulasan:

  1. tiba2 teringin lak nk bela ikan dari bela kucing.. huhu

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum.. memang cukup memberi ketenengan..

    BalasPadam
  3. @zulhilmi tempoyak bagus jugak tu. boleh leka tengok ikan-ikan nih

    BalasPadam
  4. @Nasuha Puteri Nass betul. seronok tengok ikan-ikan kat kolam nih.

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...