728 x 90

Selasa, 11 Mac 2014

Brownie in A Mug (Single Serving)

Jika sebelum saya pernah tulis entri 'Buat Kek Coklat 'Instant' dalam Mug', hari ni saya nak share cara buat brownie dalam mug pula. Sangat mudah. Tengah-tengah craving nak makan something sweet atau perlukan 'mood fix',.. asalkan bahan-bahannya ada di dapur kalian dalam masa bawah lima minit dah boleh siap dah.

Tried this before. Yummy! Taken from mrsjc.blogspot.com.

Kredit Imej: mrsjc.blogspot.com

3 ulasan:

  1. senang je kan... cuma jadinya nanti sedap ngan tak je...hheee

    BalasPadam
  2. @msredcheesecake setuju sangat! antara sedap ngan tak je. tapi xpe, setakat hidangan utk 1 kepala macam ni, kalau tak sedap leh pejam mata :)

    BalasPadam
  3. Kalau buat untuk sendiri makan Ros berani. Tapi nsj bagi orang rasa tu yang takut tu... Takut tak kena dengan selera mereka

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...