Khamis, Mac 13, 2014

Gulai Lemak Cili Api Ikan Sardin

Niat hati nak makan something yang berkuah, pedas-pedas dan masam-masam. So, buatlah lauk ni. Gulai lomak cili api ikan sardin. Saya tambah beberapa biji tomato, belimbing buluh dan lebih kurang setengah tin kuah tomato sardin nak kasi rasa masam lebih kawwwwww!


Entri resepi lain menggunakan belimbing buluh:



2 ulasan:

  1. Tak pernah buat macam ni.. Kalau nak tukar ikan lain boleh tak ek

    BalasPadam
  2. tak pernah buat lagi nanti boleh cuba ni

    BalasPadam

PERHATIAN: Setiap komen yang tersiar di From FAMF TOWER adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis itu sendiri malah tidak mewakili pandangan pemilik blog. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlaku sebarang permasalahan yang timbul berkait komen tersebut.

Pemilik blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.