NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Khamis, 13 Mac 2014

Gulai Lemak Cili Api Ikan Sardin

Niat hati nak makan something yang berkuah, pedas-pedas dan masam-masam. So, buatlah lauk ni. Gulai lomak cili api ikan sardin. Saya tambah beberapa biji tomato, belimbing buluh dan lebih kurang setengah tin kuah tomato sardin nak kasi rasa masam lebih kawwwwww!


Entri resepi lain menggunakan belimbing buluh:2 ulasan:

  1. Tak pernah buat macam ni.. Kalau nak tukar ikan lain boleh tak ek

    BalasPadam
  2. tak pernah buat lagi nanti boleh cuba ni

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...