NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Rabu, 5 Mac 2014

Hiasan (Embelishments) untuk Buku Skrap - Travel Theme

Saya sedang dalam usaha menyiapkan 'Travel Log' @ 'Travel Journey' untuk someone. Ala-ala buku skrap yang mengandungi catatan-catatan perjalanannya ketika pergi melancong. So, di bawah ni adalah antara hiasan yang saya akan gunakan. Semuanya based on travel theme :) Semoga saya dapat siapkan 'Travel Log' ni mengikut perancangan & masa yang ditetapkan.


*Bestnya kalau dapat pergi travel sana-sini :D


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...