728 x 90

Ahad, 9 Mac 2014

Lentera Hati - ST12 (Easy Guitar Chords)

Kalau ikut saya, untuk lagu ni saya hanya belajar bahagian chorus saja :) Sebab part tu je yang saya suka.

Guitar Chords 'Lentera Hati' - ST12

C      
kemana kuharus pergi
Am        G
menjadi sebuah lentera hati
    F        Em    Am
yang menemani jiwaku menemani hatiku
Dm            G
kusungguh-sungguh tak menentu

C
kemana kuharus mencari
Am        G
kesucian bagai seperti duri
    F        Em        Am
kau anggap aku bersalah kebencian melanda
Dm            G
ku tak tahu harus bagaimana

Dm            Am
hati bicara semakin terjebak
Dm            E        Am
dalam prasangka yang takkan pernah terungkap
Dm            Am
tubuh bicara semakin bersalah
Dm       E        Am
tak tahu harus bagaimana

Am                Dm
lupakan saja kisah cinta yang terindah
    E            Am    E
lupakan saja rasa yang slalu terjaga
    Am            Dm
lupakan saja rasa rinduku menyatu
    E                                            F
lupakan saja ku kan pergi darimu ..

G E Am F D G E

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...