NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Isnin, 17 Mac 2014

'Saya Buat Sendiri' - Kad untuk 'Farewell'

Ini salah satu tempahan yang saya dapat. Kad perpisahan atau 'farewell card' untuk rakan sejawat yang bakal berpindah. Tema kad ialah 'cheerful polka dots' dan saya pilih kombinasi ceria warna hijau, kuning dan merah. Perkataan 'farewell' menggunakan 'chipboard fonts'.

A fond farewell

2 ulasan:

  1. buat card ye utk tempahan yea? cantik card tu

    BalasPadam
  2. @msredcheesecakethanks, tapi kita budak baru belajar lagi...buat utk isi masa terluang

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...