NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Jumaat, 28 Mac 2014

'Saya Buat Sendiri' - You're The Music of My Life

For Someone Special - You are the music of my life,..

Kali ini 'handmade greeting card' saya mengangkat tema muzik! Saya gunakan music sheet buku piano lama saya (zaman giat belajar piano masa di Tingkatan 1). Kiranya, 50% of the card guna bahan terbuang  :) Sejak kecil saya memang akan fascinate tengok susunan not-not muzik atas staff lines. Mainnya belum tentu pandai lagi hehehe. Anyway, memang sengaja saya pilih kombinasi warna hitam dan putih untuk kad ini supaya cut outs menggunakan kertas muzik tu nampak lebih menyerlah.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...