728 x 90

Rabu, 9 April 2014

Aksi Yuri Van Houtten Bobok

Saya tengah tahan kantuk ni. Malam nanti ada kelas lagi. Nak tidur sekejap dah tak dan dah. So, duduklah menghadap laptop, kemas kini dokumen-dokumen yang berterabur. Yang tak syoknya, bila saya menoleh, nampak satu view yang amat menyakitkan mata....


Amboiii! Bukan main nyenyak lagi dia tidur. Siap bergulung macam tu sekali! You're not helping, Yuri! Terdera mata dan perasaan saya tengok.


4 ulasan:

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...