NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Jumaat, 18 April 2014

Design Paper Pack PopArtz

Dapat juga saya beli paper pack ini. Last time pergi Popular IPC, kehabisan stok. Di Popular Tesco Kepong, memang tak ada produk untuk kraf sangat. Cari di Popular One Utama baru jumpa. Senyum lebar saya. Ada 10 design, setiap design ada 5 keping. Satu pek berharga RM10.90. Memandangkan promosi barangan PopArtz masih lagi berlangsung (baca mengenainya di sini), so entitled lah diskaun 25% :)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...