728 x 90

Jumaat, 4 April 2014

Nak macam ni sebijik,...

MODE: Berperang dengan diri sendiri.
Kredit Imej: amazon.com
Saya berkenan betul dengan mug ni!
Cantik sangat especially pada bahagian pemegang.
Berniat nak dapatkan mug ni tapi bila fikir-fikir balik, macam tak berbaloi.
Beli mahal-mahal, tak guna.
Saya 120% pasti yang saya tak akan pakai sebab sayangggg.
Apa guna ada coffee mug kalau macam tu kan?


3 ulasan:

  1. hehehe betul kekadang bila benda tuh cantik dan unik sangat, memang sayang nak guna..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...