728 x 90

Jumaat, 25 April 2014

Rezeki Telur Pindang


Wahhhhh, telur pindangggg! Dah lama betul saya tak makan telur pindang. Alih-alih, hari ini ada rezeki merasa telur famous dari Johor ni. Alhamdulillah!

5 ulasan:

  1. sedap kan telur pindang....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mmg sedap. Tapi nak buat telur ni lama,...

      Padam
  2. sedap telur nih.. first time makan masa kenduri sepupu, lepas tuh tak pernah makan sampai sekarang..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau teringin nak makan, eyda boleh beli pek herbal egg kat Cosway. Lebih kurang sama rasaya tapi tak adalah makan masa nak buat :)
      Telur pindang ni popular dalam kalangan org Johor.

      Padam
  3. Betul.. Sejak duduk Jb ni la Ros kenal telur pindang..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...