NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Selasa, 22 April 2014

'Saya Buat Sendiri' - Best Wishes Card

Hari ini berjaya siapkan kad bertema hitam putih ini. Saya guna 'wrapping paper' biasa sahaja. Then, salah satu daripada phrase 'Best Wishes' tu, saya buat efek timbul menggunakan 'Mod Podge Dimentional Magic'. Produk ni akan mencipta efek permukaan kaca yang keras, timbul dan bersifat lutsinar. Jadi, bahagian yang berkenaan nampak lebih 'fancy' dan akan kelihatan lebih menonjol daripada yang lain.



1 ulasan:

  1. cantiknya..nmpak simple jer tp sgt kreatif. jelus saya tengok org2 yg kreatif mcm ni.

    zinziemeewah

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...