728 x 90

Selasa, 22 April 2014

'Saya Buat Sendiri' - Best Wishes Card

Hari ini berjaya siapkan kad bertema hitam putih ini. Saya guna 'wrapping paper' biasa sahaja. Then, salah satu daripada phrase 'Best Wishes' tu, saya buat efek timbul menggunakan 'Mod Podge Dimentional Magic'. Produk ni akan mencipta efek permukaan kaca yang keras, timbul dan bersifat lutsinar. Jadi, bahagian yang berkenaan nampak lebih 'fancy' dan akan kelihatan lebih menonjol daripada yang lain.



1 ulasan:

  1. cantiknya..nmpak simple jer tp sgt kreatif. jelus saya tengok org2 yg kreatif mcm ni.

    zinziemeewah

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...