NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Jumaat, 30 Mei 2014

Guitar Chords Takdir Cinta - Awi Rafael (OST Kusinero Cinta)

'Kusinero Cinta' drama rantaian yang menggantikan 'Bukan Aku Tak Cinta' sudahpun mula bersiaran. Saya tak berkesempatan lagi nak tonton drama ni betul-betul. Tapi, dah beberapa kali dengar lagu temanya.

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.


Kord Gitar OST Kusinero Cinta

Takdir Cinta - Awi Rafael
Ciptaan: Adi 6ixth Sense

Intro :
C F  C F C F Fm

C
Setiap ku bersamamu
                     Am
Perasaanku keliru
            C        Dm
Apakah ini cinta
C                     F
Atau hanya teman saja
                 
G                  C
Semakin lama ku rasa
                         Am
Aku benar benar cinta
                       Dm
Selalu merindukanmu
                           F
Selalu memikirkanmu

G                     C
Hanya engkau yang mampu
              Am
Mencintaiku tulus
 Am          Dm                  
Menyayangiku
    F                G
 sepenuh hatimu

G                     C
Ke mana pun ku pergi
              Am
Pasti ada bayangmu
Am          Dm                      
Menghantuiku
    F                G
mengusik fikiran

F                                  C
Ternyata kaulah takdir cintaku
F                                C       G      
Hujung pelabuhan hatiku


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...