NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Selasa, 13 Mei 2014

Jom sertai WhoHAA! Baca, Kumpul, Tebus!


Apa itu WhoHAA?! Saya sendiri sudah beberapa kali membaca mengenai program ini tetapi tidak tergerak hati untuk mendaftar sehinggalah ke hari ini. Secara asasnya WhoHAA! boleh dianggap sebagai satu platform pengiklanan di antara pengeluar produk (pengiklan) dengan pengguna.


 
Menarik kan?!

Saya simpulkan WhoHAA! dalam 3 langkah mudah:
  1. Setelah mendaftar, baca iklan di laman WhoHAA! Jawab soalan mudah atau kunjungi pautan pengiklan.
  2. Kumpul mata (earning points).
  3. Tebus mata dengan ganjaran-ganjaran yang hebat!
Berminat? Marilah daftar WhoHAA! sekarang. (Klik pautan ini.)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...