NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Khamis, 15 Mei 2014

Kad Penghargaan Buat Pahlawan-pahlawan Tanpa Tanda Jasa

Sebenarnya saya dah siapkan semua tempahan Kad Hari Guru dari minggu lepas lagi. Alhamdulillah, tiba-tiba semalam dapat 'last minute order' daripada colleagues Cekengah. Untuk diberikan kepada guru-guru anak-anak mereka sempena Hari Guru Jumaat ini.

Kebetulan semalam saya memang free. So, this is the last batch of my Teacher's Day Cards for this year :) 8 keping. Semuanya personalised, letak nama guru berkenaan. On short notice, ini yang terbaik dapat saya hasilkan. Harap mereka akan berpuas hati.

Fresh from the oven,..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...