NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Jumaat, 20 Jun 2014

1 klik = 20sen1 klik = 20sen?!

Kini anda boleh jana pendapatan dengan 8share. Sangat mudah! Sebarkan 'specials' (iklan-iklan) melalui medium anda kepada keluarga dan teman-teman. Gunakan Facebook, Twitter, IG, dan apa saja platform media sosial yang anda ada.

Setiap 1 klik pada 'specials', RM0.20 akan ditabungkan ke dalam akaun anda. Best kan?! Boleh dapat pendapatan sampingan hanya dengan duduk di hadapan komputer dan layari internet.

Sebab-sebab mengapa anda perlu sertai 8share:
  • Pendaftaran percuma
  • Sistem ganjaran yang mudah dan tidak messy atau complicated.
  • Senang untuk pantau status 'specials' yang anda kongsikan.
  • Tidak perlu bersusah payah. Hanya pilih produk yang anda berkenan dan sebarkan mengenainya.

2 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...