NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Khamis, 17 Julai 2014

Air Asam Kerisik

Air Asam Kerisik

Ini percubaan pertama saya. Selama ni kalau buat air asam, saya pakai resepi yang biasa je. Asal masam-masam + pedas, dah OK. Since baru-baru ni saya ada buat kerisik sendiri, tergeraklah hati nak cuba buat air pencicah asam kerisik ni. Tapi, seperti biasa 'belacan' saya tak masukkan.

Rasa? Not bad. Suka pula apabila ada kandungan kerisik dalam kuah asam ni. Rasanya lebih enhanced. Insya-Allah, memang akan buat lagi :)


5 ulasan:

  1. pergh menarik. mmmm kena pula dengan ikan kan?

    code bar tu boleh scan ka?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheh code bar tu scan pakai mata je ;)

      Padam
  2. Sedap... Sebab dah pernah makan kat rumah mak mertua dulu.hihi

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...