Sabtu, 5 Julai 2014

Aktiviti Before Sahur - Azam Ramadhan Si Farrah

Pagi ni bangun terlebih awal untuk sahur. So, sambil kelip-kelip mata tunggu time sahur, saya siapkan scrap page saya. Dah tiga suku siap sebenarnya, alih-alih saya biarkan terbengkalai. Sibuk puasa lah kononnya!


This scrap page is all about my Ramadhan routines & aims :) Semoga Ramadhan tahun ini lebih sempurna dan bermakna buat kita semua. Aminnnn.

6 ulasan:

  1. Cantiknyeeee..
    Kreatif sesangat.
    Semoga berjaya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Shikin. Harap2 dptlah achieve semua mission ni :)

      Padam
  2. Cantiknyaaaa..super jeles. i suka tengok azam semua.

    BalasPadam
  3. bagusnya buat cm ni.. ok ni dpat idea nak buat sesuatu mcm ni....

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...